Gaudeix de totes les propietats del peix fresc a la nostra peixateria de KM 0 a l’ Estartit

El peix fresc que trobaràs en la nostra peixateria a l’ Estartit es troba a la seva màxima esplendor i frescor i això es tradueix en una proteïna d’alta qualitat per al nostre cos. Les proteïnes són fonamentals per a la reparació i regeneració de teixits, el creixement muscular, el manteniment d’una funció immunològica saludable i la producció d’enzims i hormones. El peix fresc és ric en una varietat de vitamines i minerals essencials per al funcionament òptim del cos i algunes d’aquestes vitamines inclouen la vitamina D, que és important per a la salut òssia i l’absorció de calci o les vitamines del complex B, que exerceixen un paper vital en el metabolisme i la funció del sistema nerviós. Els minerals com el iode, el zinc, el seleni i el magnesi també es troben en quantitats significatives en diversos tipus de peix.

Quins beneficis aporta al nostre organisme menjar peix fresc i per què comprar-lo en la nostra peixateria a l’ Estartit?

El peix fresc, especialment els peixos grassos com el salmó, el verat, l’areng i les sardines, és una excel·lent font d’àcids grassos omega-3. Aquests àcids grassos són essencials per a la salut del cor, ja que ajuden a reduir la inflamació, disminuir els nivells de triglicèrids en la sang, regular la pressió arterial i millorar la funció cardiovascular en general. Els àcids grassos omega-3 presents en el peix fresc són essencials per a la salut cerebral i el desenvolupament cognitiu. A la nostra peixateria a l’Estartit hi trobaràs un gran sortit de peix i marisc fresc i de KM0, perquè puguis gaudir del millor sabor i de totes les propietats nutricionals que poden oferir-te.

La ingesta regular de peix fresc s’ha associat amb una reducció del risc de diverses malalties cròniques. Això inclou malalties cardiovasculars, gràcies als àcids grassos omega-3, així com també la disminució del risc de diabetis tipus 2 i problemes de salut ocular, com la degeneració macular relacionada amb l’edat. En comparació amb altres fonts de proteïnes animals, com la carn vermella i els productes lactis, el peix fresc tendeix a ser més baix en greixos saturats i colesterol. Això ho converteix en una opció més saludable per a aquells que desitgen mantenir una dieta equilibrada i reduir el risc de malalties cardiovasculars.

És important tenir en compte que, igual que amb qualsevol aliment, la frescor i la qualitat del peix són crucials per a obtenir els màxims beneficis i, tal com fem en la nostra peixateria a Estartit, oferim peix fresc i sense intermediaris i estem especialitzats en tota mena de varietats de peix i marisc fresc. Actualment, són considerada una de les millors peixateries de la Costa Brava.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *