Gaudeix de totes les propietats del peix fresc a la nostra peixateria de KM 0 a l’ Estartit

El peix fresc que trobaràs en la nostra peixateria a l’ Estartit es troba a la seva màxima esplendor i frescor i això es tradueix en una proteïna d’alta qualitat per al nostre cos. Les proteïnes són fonamentals per a la reparació i regeneració de teixits, el creixement muscular, el manteniment d’una funció immunològica saludable i la producció d’enzims i hormones. El peix fresc és ric en una varietat de vitamines i minerals essencials per al funcionament òptim del cos i algunes d’aquestes vitamines inclouen la vitamina D, que és important per a la salut òssia i l’absorció de calci o les vitamines del complex B, que exerceixen un paper vital en el metabolisme i la funció del sistema nerviós. Els minerals com el iode, el zinc, el seleni i el magnesi també es troben en quantitats significatives en diversos tipus de peix.

Quins beneficis aporta al nostre organisme menjar peix fresc i per què comprar-lo en la nostra peixateria a l’ Estartit?

El peix fresc, especialment els peixos grassos com el salmó, el verat, l’areng i les sardines, és una excel·lent font d’àcids grassos omega-3. Aquests àcids grassos són essencials per a la salut del cor, ja que ajuden a reduir la inflamació, disminuir els nivells de triglicèrids en la sang, regular la pressió arterial i millorar la funció cardiovascular en general. Els àcids grassos omega-3 presents en el peix fresc són essencials per a la salut cerebral i el desenvolupament cognitiu. A la nostra peixateria a l’Estartit hi trobaràs un gran sortit de peix i marisc fresc i de KM0, perquè puguis gaudir del millor sabor i de totes les propietats nutricionals que poden oferir-te.

La ingesta regular de peix fresc s’ha associat amb una reducció del risc de diverses malalties cròniques. Això inclou malalties cardiovasculars, gràcies als àcids grassos omega-3, així com també la disminució del risc de diabetis tipus 2 i problemes de salut ocular, com la degeneració macular relacionada amb l’edat. En comparació amb altres fonts de proteïnes animals, com la carn vermella i els productes lactis, el peix fresc tendeix a ser més baix en greixos saturats i colesterol. Això ho converteix en una opció més saludable per a aquells que desitgen mantenir una dieta equilibrada i reduir el risc de malalties cardiovasculars.

És important tenir en compte que, igual que amb qualsevol aliment, la frescor i la qualitat del peix són crucials per a obtenir els màxims beneficis i, tal com fem en la nostra peixateria a Estartit, oferim peix fresc i sense intermediaris i estem especialitzats en tota mena de varietats de peix i marisc fresc. Actualment, són considerada una de les millors peixateries de la Costa Brava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *