Quins són els millors peixos de platja?

Els millors peixos de platja depenen de diversos factors, com la ubicació geogràfica i les espècies presents en cada zona. Des de la nostra peixateria de Pals, t’oferim peix i marisc fresc de la màxima qualitat i podràs escollir entre una gran varietat d’opcions possibles:

  1. Llobarro (Dicentrarchus labrax): Aquest peix és molt apreciat per la seva carn blanca i gustosa. És comú trobar-lo en zones costaneres i es pot cuinar de diverses maneres, com a la planxa o al forn.
  2. Orada (Sparus aurata): L’orada és un peix de platja molt valorat per la seva carn sucosa i sabor delicat. És freqüent en aigües temperades i es pot cuinar a la planxa, al forn o a la sal.
  3. Mabra (Mullus barbatus): El mabra és un peix de platja de la família dels mullíids que es troba principalment a la Mediterrània. La seva carn és saborosa i és molt apreciat en la cuina mediterrània.
  4. Rascassa (Scorpaena scrofa): La rascassa és un peix de platja amb un aspecte característic i un sabor exquisit. Es pot preparar de diverses maneres, com a la planxa o en caldereta.
  5. Sarg (Diplodus sargus): El sarg és un peix costaner molt comú i apreciat en el Mediterrani. Té una carn saborosa i es pot cuinar de diverses formes, des de la planxa fins al forn o al vapor.
  6. Calamar (Loligo vulgaris): Encara que no és un peix, el calamar és un marisc molt popular que es pot capturar des de la platja. La seva carn és tendra i es pot cuinar de moltes maneres, com a la planxa, a la romana o en cassoles de marisc.

Troba la millor qualitat a la nostra peixateria de Pals

La nostra peixateria a Pals està ubicada a la Costa Brava, un lloc privilegiat per gaudir del millor peix i marisc fresc de platja. Estem especialitzats en la venda de peix fresc i marisc de qualitat i, gràcies a la nostra tradició familiar, que s’estén durant generacions, hem guanyat una excel·lent reputació en l’àmbit de la venda de productes marins frescos.

El fet d’estar en una zona costanera, coneguda per la seva riquesa marina i la diversitat d’espècies, ens permet oferir els millors peixos de platja de cada temporada. A la nostra peixateria de Pals, respectem les normatives de pesca i les temporades de reproducció, per tal de garantir la sostenibilitat de les espècies marines. Això ens permet cuidar més del producte y obtenir-ne la millor qualitat.

Descobreix tot el que podem oferir-te a la nostra peixateria a Pals i també a la nostra pàgina web o a les nostres xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *