Peixateria a l’Escala: Del mar al plat

Situada a la bella Costa Brava, som la peixateria a l’Escala reconeguda per la seva tradició pesquera i la frescor dels seus productes marins.

Ens sentim orgullosos de proporcionar peixos i mariscos frescos i d’alta qualitat, directament del mar al teu plat. Quin és el nostre secret? La clau està en el nostre filosofia de “quilòmetre 0”, basant-nos en la proximitat i la sostenibilitat, on els productes s’obtenen de manera responsable de les aigües pròximes a l’Escala.

Quan visites la peixateria a l’Escala, et sorprendràs amb la nostre varietat d’opcions que oferim. Des de peixos com l’orada, llobarro i lluç, fins a mariscos com a gambes, llagostins i musclos, trobaràs una àmplia selecció per a satisfer els teus gustos i preferències culinàries.

La frescor és un aspecte fonamental per nosaltres i és per això que, els pescadors locals surten a la mar a la recerca dels millors productes, i aquests mateixos productes arriben a la peixateria en un curt període de temps.

Peixateria a L’Escala: Atenció al client i tracte personalitzat, una distinció destacada.

A més, la peixateria a L’Escala destaca per la seva atenció al client i el seu tracte personalitzat. L’equip de professionals està sempre disposat a assessorar-te i compartir el seu coneixement sobre els productes disponibles. Si tens alguna pregunta sobre la preparació, cocció o combinació d’ingredients, estaran encantats d’ajudar-te i brindar-te recomanacions.
En triar-nos, no sols t’assegures de gaudir de peixos i mariscos frescos i deliciosos, sinó que també dones suport a l’economia local i fomentes la sostenibilitat. En reduir la distància entre la captura i la venda, es minimitza l’impacte ambiental i es promou la pesca responsable.

La dedicació i experiència dels pesquers es reflecteixen en la qualitat i frescor del peix que ofereixen en la peixateria de la zona. Comprar en la peixateria a L’Escala significa portar a casa productes de la mar recentment capturats, amb el seu sabor autèntic i plens de nutrients.
Descobreix l’autèntic sabor de la mar i connecta amb la tradició i el llegat dels pescadors locals i visita’ns. Hi trobaràs una varietat d’espècies locals, capturades de manera sostenible i lliurades diàriament a les nostres peixateries.
Submergeix-te en una experiència culinària única i assaboreix el peix fresc que aquests valents pescadors porten directament del mar a la teva taula.

T’esperem amb els braços oberts per a compartir amb tu l’autèntica essència del mar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *