Peixateria Riembau: Gaudeix del millor peix fresc de la Costa Brava

Si ets un amant del peix has arribat al lloc correcte

Descobreix la frescor local: Peixateria Riembau, la opció km 0 a l’Escala

Benvinguts a Peixateria Riembau, la teva elecció de confiança per a tots els amants del peix fresc a la Costa Brava, amb un èmfasi especial a l’Escala. Som una cadena de peixateries consolidada amb una passió compartida per oferir-te el millor peix directament des de la llotja de Palamós i Roses fins al teu plat. Amb el nostre compromís amb la qualitat i la proximitat, et garantim una experiència gastronòmica única, especialment quan es tracta de la peixateria a l’Escala.

Vine a la nostra peixateria de l'Escala i gaudeix

Amb quatre botigues físiques a la zona, Riembau Peix i Marisc s’ha guanyat la reputació de ser una de les peixateries millor valorades de la Costa Brava, amb una atenció especial a l’Escala. Estem orgullosos de ser una cadena que ofereix peix fresc diari, tot provenint de proximitat, del concepte ‘km 0’. Aquesta elecció no només garanteix la frescor del nostre producte, sinó que també contribueix a la sostenibilitat ambiental.

Amb el compromís de connectar els clients amb el millor de la mar, Peixateria Riembau es destaca per la seva varietat i qualitat, especialment a l’Escala. El nostre assortiment inclou tota mena de peix i marisc fresc, assegurant una oferta completa que satisfaci els gustos més exigents. Sigui quin sigui el teu plat preferit o la teva recepta especial, tenim la gamma més àmplia per fer realitat les teves delícies culinàries.

No només trobaràs peix sinó que també marisc

Gastronomia a la Costa Brava: Riembau peix i marisc, la peixateria millor valorada a L’Escala

La frescor del nostre peix és la nostra prioritat, i és per això que estem vinculats amb la llotja de Palamós i Roses, assegurant que la peixateria a l’Escala rebi els millors productes diàriament. Aquesta col·laboració directa ens permet seleccionar els millors productes, garantint que cada tros de marisc i peix que arriba a la teva taula compleixi amb els estàndards més alts de qualitat. A més, a Riembau Peix i Marisc, entenem la importància de la transparència, i per això t’oferim informació detallada sobre l’origen i el procés de pesca dels nostres productes.

La nostra experiència en el sector no només es reflecteix en la qualitat dels productes que oferim, sinó també en el servei personalitzat que proporcionem als nostres clients. Amb quatre botigues físiques a la zona, pots visitar-nos i rebre assessorament directe dels nostres experts peixaters, especialment a l’Escala. A més, per a la teva comoditat, disposem d’un servei de lliurament a domicili perquè puguis gaudir del millor peix sense sortir de casa.

Gaudeix de la nostra peixateria de l'Escala

Peixateria Riembau és molt més que una simple peixateria a l’Escala; som una experiència culinària que et connecta amb els sabors autèntics de la Costa Brava, especialment a l’Escala. Estem compromesos amb la comunitat i la sostenibilitat, garantint que cada copa de marisc i cada tros de peix contribueixi a preservar la riquesa del nostre entorn marí.

Així que, si ets un amant del peix fresc i busques una experiència gastronòmica única, vine i descobreix el que Peixateria Riembau té per oferir a l’Escala. Des de la llotja de Palamós i Roses fins al teu plat, et convidem a gaudir de la màxima qualitat amb nosaltres. Recorda, la peixateria de l’Escala és la Peixateria Riembau, la teva satisfacció és la nostra prioritat. Visita’ns avui mateix i experimenta el millor del peix fresc a la Costa Brava, especialment a l’Escala.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *