¡Aposta per una peixateria a l’Estartit KM0 i gaudeix del millor peix fresc i marisc de la Costa Brava!

A la nostra peixateria a l’Estartit de proximitat hi podràs trobar el millor peix i marisc fresc de la Costa Brava, gràcies a la feina experimentada dels pescadors locals i a la qualitat del producte que tenim en aquesta zona. Estem a una ubicació privilegiada, ja que és molt rica en quant a varietat i qualitat de peixos i això ens permet oferir productes saborosos i amb una major conservació de les seves propietats nutritives. A més, l’enfocament en la proximitat fomenta la sostenibilitat ambiental, reduint l’empremta de carboni associada al transport de llarga distància.

Motius per comprar a la nostra peixateria a l’Estartit

  1. Qualitat del producte: Optar per una peixateria de KM0 implica obtenir peix i marisc fresc i de primera qualitat. Obtenim els productes directament del mar, sense intermediaris, i els nostres clients els poden comprar en un temps mínim després de la seva captura.
  2. Sostenibilitat: La nostra peixateria a l’Estartit ofereix un compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Aquesta tendència promou el consum de productes locals per reduir l’empremta ecològica associada al transport de llarg recorregut. Al comprar peix i marisc local, contribueixes a la conservació dels recursos marins i ajudes a preservar els ecosistemes.
  3. Suport a l’economia local: Escollir una peixateria de KM0 a l’Estartit implica donar suport a la comunitat local i als pescadors artesanals de la zona, ajudant-los a mantenir les seves activitats tradicionals i a preservar la cultura marítima de la regió.
  4. Coneixement del producte: A la nostra peixateria a l’Estartit, a més de vendre, també tenim un coneixement profund dels productes que venen. Això vol dir que l’experiència de compra del client no es limita a la compra i venda de peix, sinó que poden obtenir un assessorament molt més enriquidor i personalitzat.
  5. Varietat i servei personalitzat: A la nostra peixateria KM0 oferim una gran varietat de productes de temporada i especialitats locals.

Preservant els recursos marins i donant suport als pescadors locals, a la nostra peixateria a l’Estartit

En comprar en una peixateria de proximitat trobarà peixos i mariscos frescos, provinents de fonts locals, properes al lloc de venda. Protegim els recursos marins i donem recolzament als pescadors locals. La qualitat del producte comença amb la tria del peix i, des de la nostra peixateria a l’Estartit, escollim els millors proveïdors de confiança per tal de garantir un peix i marisc fresc i la procedència dels nostres productes. La selecció es realitza amb molta cura, assegurant que només els exemplars més frescos i de millor qualitat arribin a la gent.

Confía en els nostres professionals i gaudeix del millor peix i marisc fresc de la Costa Brava com mai ho havies fet a la nostra peixateria a l’Estartit!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *